RoboCoach App | Radering av data

Senast uppdaterad: 2024-08-04

På RoboCoach är skyddet av din integritet och säkerställandet av säkerheten för din personliga information våra högsta prioriteringar. Vi förstår vikten av att ge dig kontroll över dina data, vilket är varför vi har inrättat en enkel process för att initiera radering av data:

Hur du Initierar Radering av Data:

Skicka ett E-postmeddelande:

  • Vänligen skicka din begäran om att initiera raderingsprocessen för data till [email protected] med ämnesraden: "Begäran om kontoradering."

Bekräftelse:

  • När vi mottar ditt e-postmeddelande kommer vårt team snabbt att granska din begäran och verifiera din identitet av säkerhetsskäl.

Raderingsprocess för Data:

  • Efter bekräftelse kommer vi att påbörja raderingsprocessen för ditt konto och tillhörande personuppgifter från våra system.

Avisering:

  • Du kommer att få en bekräftelse via e-post när dina data har raderats framgångsrikt. Observera att denna process kan ta upp till 72 timmar att slutföra.

Ditt Förtroende är Vår Prioritet:

  • Var trygg med att din integritet är av yttersta vikt för oss. Vi följer stränga dataskyddsåtgärder och regelverk för att säkerställa konfidentialiteten och säkerheten för din information under hela raderingsprocessen.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt supportteam på [email protected]. Vi finns här för att hjälpa dig!

Tack för att du har valt RoboCoach som din betrodda fitnesskamrat.

Fortsätt vara motiverad, fortsätt vara hälsosam med RoboCoach!

Ladda ner vår app gratis idag!
LADDA NED GRATIS
Appbutik
LADDA NED GRATIS
Google Play

Kontakta ossROBOCOACH

Copyright © Robocoach.se | Alla rättigheter reserverade.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram